Mir se vini

Ndihmo edhe ti

Benu pjes i @SHHB2018 në

FaceBook, Instagram, Twitter, YouTube.

Shoqata humanitare Bamirsia Organizon dhe Ndihmon ati ku ka nevoj…

SHHB2018

Si mund edhe ty me ndihmu me gjith Stafin e Bamirsia 2018 Së bashku me ju ndihmu atinve qe kan nevojen në Vendlindje Shkup & Kumanov.
Shoqata Humanitare BAMIRSIA 2018 Shkup & Kumanov
Shoqata Humanitare Bamirsia 2018 Shkup & Kumanov
Einzahlung für: Reiffeisenbank Siggenthal-Würenlingen 5303 Würenlingen Zugunsten von: BAMIRSIA 2018 - Schweiz 5416 Kirchdorf AG IBAN: CH69 8074 6000 0057 8316 2 Konto: 50-752-1
Copyright © 2018 Shoqata Humanitare Bamirsia 2018 Shkup & Kumanov ®
Design 15.07.2018 by TeToVaRi ®
NDALOHET DHËNIA E PUNIMEVE PA PASUR LEJE NGA AUTORI NË MOSPËRPUTHJE ME KËTË LICENCË!

Formulari

1. Printoni Formularin 2. Plotsoni të dhenat 3. Scene me Printer dhe Dergone me E-Mail. ose… 4. Fotografo dhe dergo me WhatsApp, Viber, E-Mail…
Shoqata Humanitare BAMIRSIA 2018 Shkup & Kumanov

Mir se vini

Ndihmo edhe ti

Benu pjes i @SHHB2018 në

FaceBook, Instagram, Twitter, YouTube.

Shoqata humanitare Bamirsia Organizon dhe Ndihmon ati ku ka nevoj…

Formulari

1. Printoni Formularin 2. Plotsoni të dhenat 3. Scene me Printer dhe Dergone me E-Mail. ose… 4. Fotografo dhe dergo me WhatsApp, Viber, E-Mail…

SHHB2018

Si mund edhe ty me ndihmu me gjith Stafin e Bamirsia 2018 Së bashku me ju ndihmu atinve qe kan nevojen në Vendlindje Shkup & Kumanov.
Shoqata Humanitare Bamirsia 2018 Shkup & Kumanov
Einzahlung für: Reiffeisenbank Siggenthal-Würenlingen 5303 Würenlingen Zugunsten von: BAMIRSIA 2018 - Schweiz 5416 Kirchdorf AG IBAN: CH69 8074 6000 0057 8316 2 Konto: 50-752-1
Copyright © 2018 Shoqata Humanitare Bamirsia 2018 Shkup & Kumanov ®
Design 15.07.2018 by TeToVaRi ®
NDALOHET DHËNIA E PUNIMEVE PA PASUR LEJE NGA AUTORI NË MOSPËRPUTHJE ME KËTË LICENCË!